The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

30 MEI 2022 - THE RED PACK NAAR EURO ENTERTAINMENT

 

Na een zeer goed en bijzonder prettig gesprek, heeft The Red Pack besloten een exclusieve overeenkomst aan te gaan met Euro Entertainment. Een bureau dat al vele jaren flink aan de weg timmert, waarvan de mensen zelf uit het live circuit komen en dus precies weten wat wij als band en u als klant verlangt. Voor boekingen kunt u per 1 juni 2022 dus direct contact opnemen met Euro Entertainment via het telefoonnummer 053 - 4325371 of mailen naar info@euro-entertainment.nl

 


 

ZATERDAG 16 APRIL 2022 - DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

Wat was de presentatie van de band op 16 april 2022 in De Milandhof in Zegveld een heerlijk optreden met na afloop alleen maar lovende opmerkingen vanuit de gasten. Heelrijk !! Binnenkort wat live foto's. Onze agenda is vanaf heden nu dus open voor boekingen !!

 


 

MAANDAG & DINSDAG 11 & 12 APRIL 2022 - DE TWEEDE EN DERDE REPETITIE VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

De tweede en derde repetitie bij Smit Sound Service in Almere voor de presentatie van The Red Pack op 16 april 2022, zitten er ook op. Voor degene die er 16 april a.s. in De Milandhof in Zegveld bij zijn, tot a.s. zaterdag ! We hebben er zin in !! En Ad en z'n vrouw van Smit Sound Service, bedankt dat jullie zo goed voor ons hebben gezorgd. Helemaal top !!

 

 


 

DINSDAG 5 APRIL 2022 - EERSTE REPETITIE VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

De eerste repetitie voor de presentatie van The Red Pack op 16 april 2022 zit er op. Buiten veel lol natuurlijk ook nog heel wat nummers doorgenomen. Repeteren deden we net als twee jaar geleden weer bij Smit Sound Service in Almere. Altijd gezellig daar !! Nog twee repetities te gaan ........

 


 

DINSDAG 22 FEBRUARI 2022 - NIEUWE DATUM VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

In Nederland is vanaf 25 februari 2022 in principe alles weer mogelijk, dus kunnen we ons gelukkig weer bezig gaan houden met The Red Pack. Inmiddels is er eindelijk ook weer een nieuwe datum bekend waarop de officiële presentatie van de band gaat plaatsvinden. Zaterdag 16 april 2022. Precies 2 jaar en 5 dagen na de eerste poging om de band te presenteren. Helaas was 16 april 2022 niet meer beschikbaar in de eerste locatie waar we toen de presentatie wilden houden, De Harmonie in Oosterblokker. We zijn nu dus uitgeweken naar De Milandhof in Zegveld. Een schitterende locatie onder de rook van Woerden, die voor een aantal bandleden ook al jaren bekend terrein is. De entree voor het optreden is gratis !!!

 

Gelieve u wel even aan te melden voor dit optreden waarbij u gratis aanwezig kunt zijn, want vol=vol. U kunt u aanmelden via info@theredpack.nl.

 

Er is in De Milandhof ook de mogelijkheid om het optreden van The Red Pack te combineren met een heerlijk golden oldies arrangement in het Rodizio Grill Restaurant Spies & Spijs. U kunt dan nadat u heerlijk heeft gegeten en gedronken, zo vanuit het restaurant om 21:00 uur de zaal inlopen om gratis te genieten van het eerst optreden van The Red Pack. Kortom: een volledige avond uit met heerlijk eten, drinken en geweldige muziek. Reserveren voor Spies & Spijs kan vanaf 17:30 uur en u kunt dit doen via www.spiesenspijs.nl.

 


 

ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021 - PLANNING VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

In Nederland is vanaf vandaag live muziek weer mogelijk met helaas hier en daar nog wat beperkingen. Wij blijven hopen dat deze trend doorzet en wij dan misschien medio april 2022 onze band kunnen presenteren en eindelijk definitief van start kunnen gaan. Precies 2 jaar na onze eerste planning. We blijven duimen en houden jullie uiteraard op de hoogte !!

 


 

WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2020 - PLANNING VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

Ook een nieuwe presentatie datum van The Red Pack in november 2020 is gezien de corona maatregelen helaas niet mogelijk. De presentatie zal dus nu ergens in 2021 plaats gaan vinden, maar wanneer is niet duidelijk. We gaan gewoon eerst maar afwachten wat er dan mogelijk is en wanneer. We houden jullie dus wederom op de hoogte. In the meantime, stay safe !!

 


 

DONDERDAG 25 JUNI 2020 - PLANNING VOOR DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

Aangezien we gisteren te horen hebben gekregen dat per 1 juli de corona maatregelen versoepeld worden en er dus weer wat meer mogelijk is, gaan we gelijk aan de slag om een nieuwe datum te plannen voor onze officiële presentatie. Dit zal waarschijnlijk als alles goed blijft gaan in Nederland, medio november dan plaats moeten gaan vinden en uiteraard weer in De Harmonie in Oosterblokker. We houden jullie op de hoogte.

 


 

ZATERDAG 11 APRIL 2020 - DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK - GECANCELED !!

 

De presentatie van onze nieuwe band die gepland stond voor 11 april 2020 in De Harmonie in Oosterblokker, moeten wij helaas i.v.m. het coronavirus uitstellen tot een nader te bepalen datum. Om hiervan op de hoogte te blijven kunt u onze website volgen of onze facebook pagina. Het is even niet anders, maar er zijn ergere dingen aan de hand momenteel. Namens ons iedereen heel veel sterkte en probeer ondanks alle ellende en tegenslag het hoofd een beetje koel te houden en je niet te laten leiden door blinde paniek, want dat maakt het meestal alleen maar erger dan dat het al is. Hetgeen we nu nodig hebben in saamhorigheid en voor elkaar zorgen. Nogmaals iedereen heel veel sterkte en hopelijk tot ziens in betere tijden !!

 

 


 

JANUARI 2020 - DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

Na veel repeteren en allerlei andere voorbereidingen willen wij 11 april 2020 onze band gaan presenteren in De Harmonie in Oosterblokker. Entree is gratis, dus mis dit niet !!

 


 

 

VAN NOVEMBER 2019 T/M FEBRUARI 2020 - DIVERSE REPETITIES

 

Deze maanden duiken wij een aantal keren de oefenruimtes van Smit Sound Service in Almere in, om het volledige repertoire op de rails te krijgen. Dat wordt dan buiten de puntjes op de i zetten, zoals gewoonlijk ook weer een hoop gezelligheid en lol.

 

Repetitie The Red Pack


 

2 OKTOBER 2019 - VIDEO OPNAMES

 

Op deze dag hebben we samen met Ronald van Berghe in de grote zaal van Smit Sound Service in Almere onze 2 promo video's opgenomen. Deze video's zijn ook door Ronald gemonteerd en staan inmiddels op onze video pagina. Deze dag was de fotograaf Margreet Broerse er ook weer gezellig bij, dus er zijn hiervan ook enkele foto's op foto pagina geplaatst.

 

Video The Red Pack


 

In de maanden juli, augustus en september ligt de boel i.v.m. vakanties even stil.

 


 

NIEUWE GITAREN

 

Als de band The Red Pack heet en alles jasjes daarom ook rood zijn, dan moeten er eigenljk ook rode gitaren komen. Bij deze geregeld en Zjon de Bruin van Zjon's Guitarstore in Medemblik bedankt voor de levering, het aftstellen, zwarte slagplaten er op zetten etc. etc.

 

Rode gitaren


 

1 & 2 JULI 2019 - STUDIO OPNAMES

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack


 

5 JUNI 2019 - REPETITIE

 

De eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we uitsluitend het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Daarna en tussendoor was het uiteraard ook nog een beetje jammen. Het was in ieder geval een vruchtbare en ook een heel gezellige avond !!

 

Repetitie The Red Pack


 

27 MEI 2019 - FOTOSHOOT

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

Fotoshoot The Red Pack


 

MAART 2019 - HET BEGIN

 

In maart 2019 is het voor The Red Pack na wat rond bellen en rond mailen, allemaal begonnen. Alle bandleden, die elkaar vanuit diverse bands en bezettingen al jaren kende, hadden direct zin om een nieuwe band te gaan vormen die zich volledig stort op de hits uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Ook gelijk door alle bandleden 7 rode jasjes besteld, zodat het "Red" in The Red Pack er niet niets staat en daarna uiteraard direct even een fotoshoot plannen.

  

klik op onderstaande links voor meer informatie

 
 
 
 
 
 
 
 

Like The Red Pack