The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

27 MEI 2019 - FOTOSHOOT

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

Fotoshoot The Red Pack

Fotoshoot The Red Pack

 


 

5 JUNI 2019 - REPETITIE

 

Eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we uitsluitend het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Daarna en tussendoor was het uiteraard ook nog een beetje jammen. Het was in ieder geval een vruchtbare en heel gezellige bedoeling !!

 

Repetitie The Red Pack

 


 

1 & 2 JULI 2019 - STUDIO OPNAMES

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

 


 

NIEUWE GITAREN

 

Als de band The Red Pack heet en alles jasjes daarom ook rood zijn, dan moeten er eigenljk ook rode gitaren komen. Bij deze geregeld en Zjon de Bruin van Zjon's Guitarstore in Medemblik bedankt voor de levering, het aftstellen, zwarte slagplaten er op zetten etc. etc.

 

Rode gitaren

 


 

In de maanden juli, augustus en september ligt de boel i.v.m. vakanties even stil.

 

 


 

2 OKTOBER 2019 - VIDEO OPNAMES

 

Op deze dag gaan we samen met Ronald van Berghe in de grote zaal van Smit Sound Service in Almere onze 2 promo video's opnemen, die dan ook door Ronald zullen worden gemonteerd en dan uiteraard zo snel mogelijk op onze website zullen worden gezet. Deze dag is de fotograaf Margreet Broerse er ook weer gezellig bij, dus er zullen dan ook weer nieuwe foto's op onze website geplaatst worden.

 

Video The Red Pack

 


 

20 & 27 NOVEMBER & 11 DECEMBER - REPETITIES

 

Deze 3 dagen duiken wij de oefenruimtes van Smit Sound Service in Almere in, om het volledige repertoire op de rails te krijgen.

 

Repetitie The Red Pack

 


 

BEGIN JANUARI 2020 - TRY OUT

 

Begin januari 2020 willen wij ergens in Nederland een try-out organiseren, wat dan gelijk een mooie nieuwjaars party kan worden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte waar en wanneer dit dan zal zijn, want publiek is dan uiteraard van harte welkom.

 

 


 

Uiteindelijk zal The Red Pack dan vanaf begin 2020 on the road kunnen.

 

 


 

 

klik op onderstaande links voor meer informatie

 
 
 
 
 
 
 

Like The Red Pack

 

The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies