The Red Pack

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

MAANDAG 27 MEI 2019

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

Fabriek Zuidermeer

 


 

WOENSDAG 5 JUNI 2019

 

Eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we gelijk even het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Was weer een hele gezellige bedoeling !!

 

Q Factory Amsterdam

 


 

MAANDAG & DINSDAG 1 & 2 JULI 2019

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

Pro Music Studio Eemnes


 

In de periode van juli t/m oktober gaan de leden van The Red Pack op vakantie en ligt de boel dus even stil. Na de vakantie periode zal er op 2 oktober een video worden opgenomen, zullen er in oktober en november nog een aantal repetities volgen en daarna een try-out. Waar en wanneer deze try-out plaats gaat vinden is nog niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk medio december 2019 zijn. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte, want publiek is dan uiteraard van harte welkom.

 

Uiteindelijk zal The Red Pack vanaf begin 2020 on the road gaan.

 

HOME THE BAND REPERTOIRE VIDEO NIEUWS CONTACT

 

 

Like The Red Pack