The Red Pack

THE BAND
     

MARTHY KARSTEN - ZANGERES

 

Marthy, de spring in het veld van de band, begon al meer dan 25 jaar geleden zoals zo veel vocalisten bij diverse talentenjachten door heel Nederland.

Zingen is haar lust en haar leven, wat zij dan ook nog steeds met veel liefde doet.

In het jaar 2000 is zij begonnen als zangeres bij de allround band Joyride, wat al snel resulteerde in zoveel optredens, dat zij haar werk als medewerkster van een bank er aan moest geven om zich volledig te kunnen richten op haar passie zingen.

Naast The Red Pack is zij met de allround band Joyride ook nog steeds regelmatig te vinden op vele podia door heel Nederland.

 

LINDA MEESTER - ZANGERES

 

Linda is de jongste telgt van de band.

Ze is in de wereld van muziek terecht gekomen als zangeres via jamsessies en open podia, waar dan weer de eerste bandjes uit voort kwamen.

Al snel was ze met diverse bands op steeds meer podia in Nederland te vinden.

Inmiddels is Linda buiten zangeres ook Vocal Coach bij Vocal Center, waar bekend en onbekend Nederland wordt gecoacht. 
Daarnaast maakt Linda, net als meerdere leden van The de Red Pack, o.a. ook deel uit van de allround band Joyride.

     

CHARLES DE LA CROIX - GITAAR & ZANG

 

Charles komt uit een zeer muzikale familie, waarvan diverse leden in de wereld van muziek te vinden zijn.

Zowat geboren met een gitaar in zijn hand, heeft hij zijn hele leven in vele bands gespeeld en gezongen.

Daarnaast heeft hij tot zo'n 6 jaar geleden, zich met zijn eigen bureau ook veel bezig gehouden met het promoten en boeken van vele bands en artiesten.

Naast gitarist en zanger bij The Red Pack, maakt hij met 2 ander leden van The Red Pack ook nog deel uit van het trio Mr. Windsor.

 

 

 

 

DAVE VAN BEEK - DRUMS & ZANG

 

Met een drummer als vader, zat Dave op zijn 6de al achter het drumstel.

Op zijn 18de was hij al proffesioneel drummer en op deze leeftijd was hij ook achter het drumstel te vinden in de musical Move, die 3 maanden in Carré heeft gedraaid.

Hij studeerde op zijn 22 af aan het conservatorium in Hilversum, wat o.a. werd gevolgd door het Drummers Collective in New York.

Wat daarna volgde waren vele optredens in binnen en buitenland als o.a. de vaste drummer van Acda & de Munnik, maar ook in producties van o.a. Karin Bloemen, Lisbeth List en Freek de Jonge.

Naast drummer bij The Red Pack is hij momenteel ook muzikaal leider bij het theater productiehuis Plezant en maakt hij met nog 2 andere leden van The Red Pack deel uit van het trio Mr. Windsor.

     

STEFFEN DE WOLFF - BASGITAAR & ZANG

 

Met zijn vader Riem de Wolff van The Blue Diamonds als grootste muzikale invloed, begon Steffen al op zeer jonge leeftijd muziek te maken.

De basgitaar was zijn eerste liefde en op twaalfjarige leeftijd formeerde hij zijn eerste bandje en is nooit meer gestopt met spelen.
Spelvreugde en muziek maken met mensen die hij zijn vrienden kan noemen staan voorop en dat is precies waarom hij blij is deel uit te maken van The Red Pack.

Naast The Red Pack maakt Steffen ook nog samen met 2 andere leden van The Red Pack deel uit van het trio Mr. Windsor.

 

PETER VAN MARLE - TOETSEN & ZANG

 

Peter is in 1997 afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium, hoofdvak piano.

Sindsdien is hij eigenlijk altijd actief geweest in de muziek.
Eerst als solopianist, maar ook al heel snel met verschillende bandjes. 

Met veel van de mensen die in The Red Pack spelen, speelt hij al jaren samen.

Natuurlijk moet de muziek voor Peter goed zijn, maar plezier staat hoog in het vaandel.

     

RENÉ BES - GITAAR & ZANG

 

René speelde in zijn eerste bandje toe hij 18 was, waarna hij op zijn 24ste deel ging uitmaken van een commerciële band, waar hij een aantal jaren mee on the road is geweest.

Daarna is René zo'n 15 jaar om diverse redenen niet meer actief met muziek bezig geweest.

In 1998 is hij weer in de wereld van muziek gestapt en heeft in het jaar 2000 samen met anderen de allround band Joyride opgericht, waarmee hij inmiddels al meer dan 2000 optredens in de benen heeft zitten en waarmee hij nog steeds op vele soorten van feesten in Nederland te vinden is.

Daarnaast treed René ook nog regelmatig op als solo artiest.

Buiten dat René in The Red Pack gitaar speelt en zingt, is hij ook de contactpersoon van de band en regelt hij met zijn bedrijf Bes Promotions Muziek & Entertainment ook alle boekingen.

   

 

HOME THE BAND REPERTOIRE VIDEO CONTACT